Dom / Vijesti / Vijesti tvrtke / Novi proizvodi-WC bez okvira

Novi proizvodi-WC bez okvira

O WC školjki bez okvira

WC školjke bez okvira najnoviji su trend u dizajnu WC školjki i nešto o čemu ćete često slušati u sljedećih nekoliko godina.

Što je WC bez ruba? To je WC školjka bez ruba na vrhu školjke. Izvana, WC školjka bez okvira izgleda kao svaka WC školjka koju ste ikada vidjeli, ali otvorite poklopac i zavirite unutra i primijetit ćete nešto drugačije. Uklanjanjem ruba ne stvarate samo WC školjku čišćeg izgleda u umjetničkom smislu te riječi, već i čišću WC školjku u smislu higijene. Razmislite o tome kada čistite svoj WC. Čišćenje tave izvana je jednostavno, ali postaje teško kada uđete unutra. A zašto je škakljivo? Zbog tog dosadnog ruba na vrhu zdjele gdje se nakupljaju bakterije, kamenac i prljavština. Uvijek je premalen da biste mogli staviti bilo kakvu spužvicu ili četku za pravilno brisanje. Naravno, možete koristiti četkicu za zube, ali nikada se ne čini kao da radite posebno temeljit posao, a onda ne možete ni vidjeti rezultate svog rada nakon što završite. Nakon što to učinite, izbjeljivač se obično ubrizgava unutra, ali opet ne možete stvarno vidjeti što radite i više vam se čini da samo papirom prekrivate pukotine, a ne da pravilno čistite.
Razmislite koliko bi bilo lakše čistiti da nema ruba. Možete jednostavno obrisati jednim laganim pokretom. Ne bi bile potrebne nikakve četke i možete točno vidjeti gdje ste čistili. Nema se zapravo puno više za reći. Ne bismo išli tako daleko da kažemo da čišćenje WC školjke čini ugodnim, ali sigurno je mnogo manje zastrašujuće i oduzima znatno manje vremena.

Ako ste zainteresirani za naše proizvode ili imate pitanja, obratite nam se.

Kontaktirajte nas
Ostavite poruku